18 Kasım 2016 Cuma

Zeitgard 2 - Anti-age Cihazı

Yine kendime yatırım yaptım. Dayanamadım ve LR'dan anti-age cihazı aldım kendime. 

Cildimin nem tutma problemi olduğunu söylemiştim önceden. Annemin de yüzü oldukça kırışık. Problemim genetik demiştim ya. Hah annemden geçti o çılgın genler işte bana 👀
Bu yaşıma kadar nemlendirici dışında hiç bir bakım yapmıyordum. Üşeniyorum, ne yapayım 🙈 Valla bu konuda o kadar üşengecim ki. Annemde hiç sevmez. O nedenle kendi kendime dedim ki ''İpek, hadi artık bir şeyler yapma zamanı. Yoksa ilerideki durum belli.''

2017 hedeflerimde bakımlı olmak da var. Zaten ufaktan başladım hedeflerimi uygulamaya biliyorsunuz. Hadi dedim alayım şunu. Gözümü kararttım, battı balık yan gider dedim, şimdi vermeyeceğim de ne zaman vereceğim dedim, dedim allah dedim de içimi rahatlattım. Verdim paracıklarımı  (gitti paracıklar 😔) aldım cihazı.

Cihazın iddiaları şunlar;
- İlk kullanımdan itibaren nem oranı iyileşecek.
- Cildin elastikiyeti değişecek.
- İlk kullanımda gözle görülür olarak ciltte gençleşme, çizgilerin gitmesi vb. vb. vb.
- Alın, Kaş arası, Kaz ayağı çizgilerinde, Göz altı torbalarında, Dudak üstü, Ağız kenarı çizgilerinde ve Boyun kırışıklıklarında ilk kullanımda azalma - yok olma.
- Botoks etkisi (botokstan farklı ama) 

Botokstan farkı şu: botoks biliyorsunuz kasların hareketini durdurarak kırışıklık gideriyor. Bu aksine kasları çalıştırıyor, o nedenle kırışıklık ortadan kalkıyor.

Tabii durur muyum. Hemen denedim ve denettim.

Sonuçlardan bir kısmını sizinle de paylaşmak istedim.

Önce bir tarafıma yaptım. Etkisi ne kadar sürüyor merak ettim. İlk kullanımdan sonra 3-4 gün böyle kaldı. Sonra  dayanamadım tekrar uyguladım. O nedenle kesinlikle şu kadar gün sürüyor ilk kullanımın etkisi diyemem.
Ama düzenli kullanımda etki süresinin uzayacağı kesin gibi görünüyor.









Bu da ablam :)



Bu da komşumuz. Nazlı abla :)





Bir daha olsa alır mıydım?
Dürüst olayım, almazdım.

Neden?
Kesinlikle işe yaramadığı için değil. Yarıyor. Gerçekten ilk kullanımdaki fark bile muazzam. Ama cildim bu cihazı günlük kullanmak için çok genç. O nedenle haftada bir - iki kere kullanacağım.
Sadece bu yüzden. Ama cildiniz olgun bir ciltse kesinlikle alabilirsiniz. 
Son düşüncelerim neler?

Biliyorsunuz bunun temizleme cihazını da almıştım.
Bana bu mu temizleme cihazı mı önce derseniz. Cevabım kesinlikle temizleme cihazı olur.
Yıkamadığınız çamaşırı ütüleyemezsiniz. O nedenle favorim ilk cihaz. 
Günde 2 kere cildimi temizlemek için kullanıyorum. Sanki verdiğim her kuruşu hak etmiş gibi hissediyorum.

İşte böyle. Şimdi önüme gelene uyguluyorum cihazı. N'apayım, herkes denesin sevinsin istiyorum 🙉 İnsan ''aaa bakım yaptım ya'' diye mutlu oluyor.
İzmir'de olanlarınız varsa size de deneyeyim😉

Bu son cümleyi kimse yanlış anlamaz umarım. Kimseye cihaz kakalama gibi bir niyetim yok. 
Kullandığım ve beğendiğim şeyleri kişi ayrımı gözetmeksizin paylaşmayı seviyorum. O nedenle söyledim.

Neyse işte bu da böyle bir deneyimdi benim için.

Sevgiler 💙


21 yorum:

  1. güneş kremi sürmekten aciz bir insanım ben ya, nasıl bakım yapcm bilmiyorum,benim de annem erken kırıştı ben de çekiniyorum açıkçası

    YanıtlaSil
  2. güneş kremi sürmekten aciz bir insanım ben ya, nasıl bakım yapcm bilmiyorum,benim de annem erken kırıştı ben de çekiniyorum açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı durumdayım inan. Off hiç gerek yok diye diye bırakıyordum şu ana kadar. Bu yıl bildiğin takvimle hedef yaptım kendime. Alışkanlığa dönüştürmek için. Sabah akşam temizliyorum - tonikleyip - serum ve krem kullanıyorum, takvime de işaretliyorum. Sabah bir tık, akşam bir tık. Gün geçtikçe oh başardım hissi :)
      Bir de öyle dene istersen. Ben de işe yaradı gibi ama tembelleşmeye müsaitim bu konuda, sürdürebildiğim kadar sürdüreceğim o yüzden işaretlemeyi :)

      Sil
  3. bu dürüst paylaşım için teşekkürler... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürün gibi ama dediğin gibi biraz erken galiba :) Bu örnekli faydalı yazın için teşekkürler güle güle kullanman dileğiyle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz erken oldu ama önlem amaçlı şimdiden 3 günde bir falan kullanıyorum. Hazır varken arada uygulayayım diye. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. bunu ben de almak istiyorum uygulamaları hiç görmemiştim fark çok iyi şimdi sevmeyeyebilirsin ama ileride bence çok çok iyi yapmışım diyeceksin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşündüm sonradan. Hazır aldım, önlem amaçlı 3 günde bir yapmaya çalışıyorum. Eğer düşünüyorsanız, tereddütsüz alın derim. İzmir'de olsaydınız denerdik size de :)

      Sil
  6. kalemine sağlık canım :) bilgilendirme için

    YanıtlaSil
  7. Ben de almayı düşündüyordum. Ama erken diyorsan erteleyeyim :) Ben biraz daha şanlıyım gen açısından sanırım :) Dürüst paylaşım yaptığını bildiğim içim rahat :) ❤️ Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eğer önlem amaçlı haftada bir-iki kez kullanma amacında isen alabilirsin tabii ama senin yaşın daha genç diye biliyorum, hem genetik bakımdan da şanslıymışsın :), şahsi fikrim bunu alma o zaman. Daha ileride bir zamanda düşünürsün.

      Amacın şimdiden bakım ise, önceki paylaştığım temizleme cihazını al. Hem o da yüz kaslarını çalıştığı için çizgi oluşumunu engelliyor, hem de günlük kullanabilirsin. Hatta onu kendini ayarlayıp kesin al derim :)

      Yaaaa çok teşekkür ederim ayrıca. O son cümlen kalbimi o kadar okşadı, o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Çok çok öpücükler :) (kalp:)

      Sil
  8. Ou benim bunu anneme almam lazim. Kullandigi kirisiklik karsiti kremlerin indirimli hali bile, yil icinde cihaz parasina yaklasiyor :)) hemen arastirmalara basliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inanılmaz etkili gerçekten de. Bence de süper bir hediye olur :) Biz anneme temizleme cihazını aldık anneler gününde. Bunu da bir sonraki anneler gününe saklıyoruz :D

      Bir araştırın derim. Çevrenizde LR yapan yoksa ben yardımcı olabilirim :)
      Sevgiler :)

      Sil
  9. Ben yüz temizleme olayını istedim ama alma dediler bende bıraktım kimisi faydalı diyor kimisi faydasız para tuzagı diyen var bende bilemedim diğer paylaşımda sanırım ipek anlattığın bir ara bakayım ona ben teşekkür ederim paylaşımın için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer LR'ın bahsettiğim yüz temizleme makinesiyse gözün kapalı al derim. Kesinlikle faydasını görürsün. Öteki yazımda birebir aldığım sonuçları paylaştım. Her kuruşuna da değiyor valla. Burada olsan uygulamak isterdim ki kendin gör hisset :))

      Alacaksan eğer sadece aldığın iş ortağı LR'ı iyi biliyor mu, bilgisi yeterli mi ona bak ama. Hem kullanım, hem de daha sonrası için sana yardımcı olabilecek donanımda biri olsun. Öyle çok kişi ürün alıp sorun yaşıyor bazen kullanımlarla ilgili yada soruları oluyor. Cevap verebilecek donanımı olsun.

      Ben teşekkür ederim yorumun için Mayıs. Sevgiler kocaman :)

      Sil
  10. Teknoloji ne kadar gelişti yahu, değil mi, efendim? :)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz.