23 Aralık 2016 Cuma

Gittim ve Döndüm

Merhabalar,

Gittim, gördüm ve döndüm. Bir hobbit masalından bahsedeceğim şimdi. Şaka şaka o hobbit benim işte.

Çoooook uzun zamandır yokum ve yayın giremedim ne yazık ki, farkındayım. Bunu fark edip beni ''hadi İpek, hadi'' diye yalnız bırakmayan sevgili Mayıs'a da teşekkürü bir borç bilirim :)  Mayıscım bu yazı sana gelsin :) Bu arada Mayıs'ın güzel blogu ve yazıları için ismini tıklamanız yeterli.

Uzun zamandır yayın giremedim ancak takip ettiğim her blogun her yazısını okudum. Sadece çok aktif olarak yorum bırakamadım bu koşuşturmaca esnasında.

Peki nerelerdeyim?

Valla aslında buralardayım ama bir yandan da buralarda değilim. Bu bir iki haftam o kadar yoğundu ki, zaman içerisinde zaman bulamadım.

Gündüzleri okul - okul dersleri ve LR işi ile geçerken; akşamları ise özel dersler ve ders çalışmaları ile geçti. Tabii bir yandan da ev işleri, yemek, çamaşır, bulaşık, gündelik işler, oydu, buydu bana zaman kalmadı.

Özel ders veriyorum biliyorsunuz. Benim miniklerin sınavları vardı. O nedenle haftada iki - üç akşam onlara gitmem gerekti. Hatta şimdi bu yazıyı bitirip tekrar yola koyulacağım. Akşam özel dersim var yine. Sınavlar bitti ama şimdi 3.sınavlar başlıyor 🙈

Bir yandan okula gidiyorum. Doktora yapıyorum demiştim ya. Henüz okulda resmen öğrenci değilim. 2.dönem resmi öğrenci olacağım. Bu nedenle ALES'e girmem gerekiyordu. Geçtiğimiz pazar sınav vardı ve bende çalışmalarımı yoğunlaştırmıştım. Sonra sınava girdim. Çok kötü geçti, çoook. Kendimden hiç bunu beklemiyordum ben. Umuyorum işime yarayacak bir not alırım ve resmen okula başvurabilirim. Benim için dua edin lütfen. Pozitif enerji yollayın falan.

Okulda şuan resmen öğrenci değilim ancak hocam ile anlaştığımız için sabahları okulda hocamın derslerine ve laboratuvarlara giriyorum. Hele üstüne finaller yaklaşırken ders ve öğrenci yoğunluğundan kafamı kaşıyamadım.

Önceden bahsemiştim. Belki hatırlayanlarınız vardır. Uzun zamandır kullandığım ve memnun kaldığım LR ürünlerinden sonra, bu işe de bir şans vermeye karar vermiştim. Hatta kendime bu yıl araba kazanacağım diye hedef bile koymuştum. Bu yüzden sabah ve akşam artan vakitlerimde kendime görüşmeler ayarlayıp, görüşmelere gidiyorum. Bu akşam dersten sonra bir görüşmem var mesela. Artık eve gelişim Allah kerim..

Bir de üzerine yıllık doktor kontrollerimi ekleyin. Bende hastalık bu. Her yıl her bölümden düzenli olarak bir sorunum olsa da olmasa da randevu alıp, check up gibi düzenli kontrol yaptırıyorum. Bu aralar onlara da gidiyorum sabah boş vakit bulduğumda.

Bir iş görüşmem de vardı bu hafta. Hafta sonu geri dönüş yapacaklar ve yeni tempom belli olacak. Hayırlısıyla yoğunluğuma yoğunluk ekleyeceğim gibi görünüyor ama bakalım :)

Her şeyi anlattım sanırım. Ah az kalsın unutuyordum.

Bir de bizim kedilerden büyük ve erkek olanı kızgınlıkta bu aralar. Ufak dişiye sürekli salça modunda. Onları ayırdık evde ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim evdeki cümbüşü. Bizim oğlan normalde kedi değil. Kedi değil de ne bilemiyorum. Bunu başka bir yazıda detaylıca anlatırım.

Şimdilik olan biten bunlar. Şimdi hazırlanıp yola çıkacağım. Yol bir saat. Ancak giderim bu trafikte.

Umarım sizin günleriniz daha uyku dolu ve tatlı geçiyordur.

43 yorum:

  1. Yoğun zamanlar, efendim... Eminim hepsinin üstesinden gelirsiniz. Allah yardımcınız olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin olsun efendim :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. İpekçim valla brawo bu koşuşturmacana.Ama olsun hareket iyidir.Hareketsiz kalıp kendini dinlemektense, daha bir enerji veriyor.Sınava hazırlanmaya fırsat kalmadı herhalde bu arada;) olsun bir sonrakinde güzel geçer.Hedefleri olan ve çabalayan insanlar başarır nasılsa her zaman.Canimm Mayıscım da iyi etmiş yaz yaz demekle ;)Özlemiştik seni.Sevgilerimle kolaylıklar dilerim...

      Sil
    3. Doğru söylüyorsun valla. Hareket berekettir diye boşuna dememiş eskiler. Aslında çalışmıştım ama tahminimden çok daha kötü geçti, kendime pek yakıştıramadım ve moralim bozuldu. Ama durup üzülmek sonucu değiştirmeyeceği için, hayırlısı diyerek önüme bakıyorum şuan :)
      Çok teşekkür ediyorum, bende yazıp paylaşmayı özledim. Bu arada sende arada bir boşluyorsun, dikkatimden kaçmadı. Yeni yazılarını bekliyorum :)

      Sil
  2. Kolay gelsin. Bu tempoyla post girmek zor gerçekten... Başarılar dilerim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Zor ama onu da rutine oturtmaya çalışıyorum. O kadar alışmışım ki yazıları okumaya ve yazmaya. Özledim gerçekten de :)

      Sil
  3. ipekciğim kolaylıklar diliyorum. Ay insallah Alesten gonlune gore bir puan alırsın. Sevgimle ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy inşallah alırım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil
  4. Ah şu okul bizi bitiriyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumalara doyamıyorum resmen. Ama okul ve öğrenciler canlandırıyor beni asıl. İş hayatından sonra doktora ilaç gibi geldi gerçekten :)

      Sil
  5. Hoşgeldin İpek'çiğim, doktora için kolay gelsin, her yıl sağlık taraması yaptırmak çok iyi bir şey ben tam tersiyim ölecek hale gelmeden doktora, hastaneye yolum düşmez:)))hatta çoğunluk evde çorba vs. ile geçiştiririm. Kedicik küçük bir kaplan olabilir:))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde bende hiç gitmiyorum. Evde kalıp geçmesini bekliyorum :) Ama işte böyle yılda bir görünmek güzel oluyor en azından :)

      Sil
  6. Keyifli olalım da zaman isterse hızlı geçsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Doğru söz valla. Sağlık huzur olsun da, gerisi geliyor zaten

      Sil
  7. Okurken yoruldum :) Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorulma yorulma. Senin temponun yanına bile yaklaşamaz bu :) Valla ne kadar yoğun olursan ol, çocuk bambaşka bir olay. Hele sende 3 tane var. Saygıyla önünde eğiliyorum Handan :)

      Sil
  8. İnşallah işiniz olur. İlk defa geldim ama çok samimi buldum yazılarınızı. Bir iz bırakmak istedim. Her şey gönlünüzce olsun sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, çok mutlu oldum gelmenize. Her şey hepimiz için güzel olsun inşallah.

      Sil
  9. yazın bittiğinde düşündüğüm söz " Çalışan demir pas tutmaz" sözü geldi aklıma yoğunsun ama tatlı koşuşturmalar bunlar :) 2017'de bütün dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dileğin için. 2017 hepimize uğurlu olsun. O kadar çalışmıyorum ya valla. Ama doğru söz, yapabiliyorken yapmak lazım :)

      Sil
  10. Böyle bir sağlık kontrolü alışkanlığının olmasına bayıldım. Ne kadar güzel... Kuzucuklarını bol bol öp, zor zamanlardan geçiyorlar :D İyi ki döndün, çok özlemişim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa senden böyle cümleler duymak beni hep mutlu ediyor biliyorsun :) Zaten bunu da yılda bir yapmasam hiç doktora gitmicem :))
      Hikayenin devamını bekliyorum hala, bunu da söylemeden geçemedim :)

      Sil
  11. Hepsii oluuuur hepsi yetisiiir😊 Sen iste yeter ki😘😘 Bitanem benim 😘😘😘

    YanıtlaSil
  12. Ayyy ne harika bir yoğunluk o öyle :))
    Hareket bereket evvet bakınız tam tersi ben :D
    Ya ama kontrol işi cidden güzelmiş ben ölecek gibi olunca giderim anca doktora nasıl bir manyaksam artık :D
    Dualarım seninlee olacak inşallah istedğin puanı alırsın alesten diğer şeyler de dilediğin gibi olur umarım :))

    En kocamanından sevgileer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en güzel dilek bu oldu gerçekten. Hayırlısıyla şu puanı alsam rahatlayacağım.
      Teşekkürler :)

      Sil
  13. Bol koşuşturmacalı günler olmuş ve olacak gibi. Dinlenecek vakti bu koşuşturmaca arasında da bulabilirsin umarım :)
    Sınavında ve iş görüşme sonucunda başarılar. Her şey gönlünce olur umarım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buluyorum buluyorum tabii. Bu halimize de şükür. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  14. Elif kızım. Ara verdiğin günlerde ben de biraz sekteye uğramıştım hatta kızım taslaktan yayın paylaştı. Yorumları okudu cevaplarını ben söyledim o yazdı. Yani bir yardımcıya ihtiyacım vardı, bir müddettir merak saldı. Deneyim oldu ona da.
    Şimdi de biraz uzaklaştım İstanbul'dan ama sana yorum bırakmadan geçemezdim. 2017,de dilerim her işin rast gider. Kedicikler, ah o tatlı şeyler, biz kısırlaştırdık onları ama yine de bazen asabileşip tırnak geçiriyor keratalar :) Seni görmek güzeldi. Sevgiyle kucaklıyorum Elif kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir deneyim olmuş ama ablacım. Her zaman ince düşüncelisindir sen zaten. Çok teşekkür ederim. Sana sevgiyle sarılıyorum ablacım. Dualarını eksik etme.

      Sil
  15. çok yoğun geçmiş Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  16. Uuu amma da yoğunmuşsun. Bende giremedim bir kaç gün anca gördüm yazınızı.
    Bu kadar yoğunlukta kendinize vakit ayırabiliyormusunuz? Ne deyim kolay gelsin inşallah çabalarınız boşa gitmez dualarım sizinle 🐞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayırabiliyorum. Kötü olan yoğun zamanlarımın hep aynı zaman dilimine denk gelmesi. Çok teşekkür ederim. Dualara ihtiyacım var bu aralar. İnşallah güzel bir not alırım.

      Sil
  17. Umarim iyi bir not alirsin canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah. Bende yürekten umuyorum ve sonuçların açıklanmasını bekliyorum.

      Sil
  18. Yettim gayri tabi ben seni Hadi hadi diyorum ama bende :(( Nanayt Senin kadar yoğunluğum yok ama doktor işlerimi 15 tatile sıkıştırınca. Ne olur bilinmez Benim için ayrıca gelmesi Ruhumu okşadı :)) Biraz şımarma payım olsun diyorum. Kendine bu kadar yüklenme Her şerde bir hayır vardır İpek Bir bakmışın kazanmışsın sınavları. Takılı kalma neye çok takılı kalırsan o işin ters gider annem her zaman bırak der Olmadı Hayır dile. Vardır Hastalık olmasın Öperim yanaklarından :) Teşekkür ederim tekrar tekrar 2017 güzel gelecek inan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Şımar şımar valla sen dürtmesen daha yazamazdım muhtemelen. Yaa hadi inşallah Mayıs. Ne zamandır bekliyorum umuyorum güzel bir not alır, hayırlısıyla resmen başlarım doktoraya.
      Hadi bakalım heyecanla 2017yi bekliyorum bende :)

      Sil
    2. Doktora Olursa İlk ben duyayım olur mu ??? :) Olmazsa,da duyayım inşallah olsun,da

      Sil
    3. Başvurular hala devam ediyor. Başvurumu yarın yapacağım. Doktora yarısını ilk sen duyuyorsun ama sınavdan yüksek almışım :D Valla çok mutluyum. Başvurumu yapabileceğim. Üzerimden koca bir yük kalktı resmen :D

      Sil
    4. Eller havaya totem tuttu Öperim yanaklarından o zaman :) Hadi inşallah iyilikle gelsin kalkmaz olur mu emekler boşa gitmesin. En iyi yerlere yerleş inşallah :)

      Sil
  19. Ah o ales yok mu :) acıklandı dıye biliyorum inşşşş notun iyidir 🤗🤗🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklandı evet. Aldım istediğim notu :)))

      Sil

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz.